Zašto navijači trebaju posjetiti „Jaffa Igre bez granica“ u Tuzli?

Kao što već sigurno znate, prijave za takmičenje u Tuzli su zatvorene, ali to nije razlog da ne posjetite „Jaffa Igre bez granica“ i navijate za svoju omiljenu ekipu.

Napravite transparente i iz publike na najvatreniji način bodrite svoj drugare, jer će im podrška sa tribina sigurno mnogo značiti.

Osim adrenalinske atmosfere u sali, moći ćete uživati u mnogobrojnim pratećim sadržajima koji vas čekaju na samom ulazu u dvoranu.

Sve posjetioce i navijače će u foajeu dočekati brojne kreativne radionice kao što su robotika, programiranje, mentalna aritmetika, slikarske radionice, te slatki i osvježavajući kutak, koje su pripremili sponzori „Jaffa Igara bez granica“.

Kada se vratite u dvoranu, osim takmičenja, sve prisutne očekuje bogat revijalni program u sali za koji će biti zaduženi tuzlanski plesni klubovi i udruženja.

Tako ćete imati priliku da pogledate šta su vam pripremili klubovi i udruženja iz Tuzle i uživate u tačkama ritmičke gimnastike, hip hop plesu, te akrobacijama koje će izvesti brejk denseri. Očekujte i mnoga druga plesna iznenađenja, ne možemo vam baš sve otkriti.

Dolazite li?

Social Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *