Prethodne igre

BANJALUKA

Uzbuđenje, smijeh, graja, navijanje, timski i takmičarski duh i sva ispunjena dječija mašta i očekivanja, bila je slika prvih u nizu održanih Igara bez granica. Ovaj događaj, koji je organizovala agencija Konteent Media, na čelu sa direktoricom Natašom Škrbić, okupio je preko 400 takmičara, a dvorana Obilićevo je te nedjelje 9. decembra bila pretijesna da primi sve one radoznale mališane i njihove roditelje koji su pružali nevjerovatnu podršku sa tribina, ali i oko cijelog terena. Igre bez granica su ispunile očekivanja svih prisutnih a najviše malih takmičara.

Vesela gužva je počela da se stvara sat vremena prije početka Igara ispred dvorane, nastavila se na info pultu gdje se dalje prelijevala do volontera koji su formirane timove raspoređivali u dvoranu na njihove pozicije za takmičenje. Uzbuđenje je dostiglo vrhunac kada je označen početak Igara. Uz sjajnu energiju voditelja Peđe Savića i Željke Gajić, nizala se igra za igrom, tim za timom.

PRNJAVOR

Sportsko-zabavna manifestacija za djecu „Igre bez granica“ koja je održana u Prnjavoru 17. marta u O.Š. „Nikola Tesla“, okupila je 470 mališana koji su se takmičili u zabavnim igrama podijeljeni u 47 ekipa.

U takmičenju su učestvovali osnovci iz škola “Branko Ćopić” i “Nikola Tesla”, a sala je bila premala da primi sve one koji su htjeli da sa tribina bodre mališane.

„Igre bez granica” su kreirane sa ciljem da djeci vrate i probude takmičarski duh, okrenu ih iskrenim životnim i društvenim vrijednostima kao što je druženje, podrška, zdrava zabava, kao i izuzetno važna fizička aktivnost.

TUZLA

Sportsko-zabavna manifestacija za djecu „Jaffa Igre bez granica“ koja je održana u Tuzli 07. aprila u SKPC „Mejdan“ okupila je 380 mališana koji su se takmičili u zabavnim igrama podijeljeni u 38 ekipa.

U takmičenju su učestvovali mališani osnovnoškolskog uzrasta, a kao podrška sa tribina bodrili su ih roditelji, treneri i prijatelji. Preko 800 oduševljenih posjetilaca je bilo u publici.

„Jaffa Igre bez granica” su kreirane sa ciljem da djeci vrate i probude takmičarski duh, okrenu ih iskrenim životnim i društvenim vrijednostima kao što je druženje, podrška, zdrava, kao i izuzetno važna fizička aktivnost.

Medijski pokrovitelji manifestacije bili su RTV TK, RTV7, Tuzlanski.ba, Radio Kameleon i ZdraviJa magazin.

BIJELJINA

Sportsko-zabavna manifestacija „Jaffa Igre bez granica” uspješno je održana  25. maja 2019. godine u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić” u Bijeljini i u Brčkom 26. maja u sali „Tehničke škole“. Na takmičenju je u oba grada učestvovalo preko 800 mališana osnovnoškolskog uzrasta, a „Igre“ je u salama pratilo oko 1.000 posjetilaca.

Veseli karavan zabave, igre, uzbuđenja i takmičenja prvo je razveselio građane Bijeljine koji su oduševljeno pratili gotovo četvorosatni program. „Jaffa Igre bez granica“ je tako u Bijeljini otvorio Darko Mitrić ispred Grada Bijeljina, nakon čega je počela adrenalinska zabava.

Osim osnovaca i djece iz vrtića, u takmičarskom programu učestvovala su djeca iz Udruženja za pomoć mentalno oboljelim licima „Nada“ iz Bijeljine. Njima je doniran dio sredstava obezbijeđen od strane sponzora i organizatora  manifestacije.

Najveći dečiji dogadjaj sportsko-zabavanog karaktera

Zašto baš Igre bez granica?

„Igre bez granica” je događaj sportsko-zabavanog karaktera namenjen za svu djecu, a priliku da se takmiče imaće mališani osnovnoškolskog uzrasta.

Predviđeno je takmičenje preko 400 mališana koji će kroz nekoliko poligona pokazati brzinu, spretnost te sklonost ka timskom duhu. Na ovaj način poslaće poruku svojim vršnjacima koliko je važan sport, fizička aktivnost te generalno zdravi stilovi života. Sadržaj će biti obogaćen gostima iznaneđenja a pobjedničke ekipe će osvojiti vrijedne nagrade za svoje škole.

Događaj je potpuno besplatan za sve posjetioce i takmičare.

Savremeni način života roditeljima diktira ubrzan tempo zbog čega imaju sve manje vremena da provode sa djecom. Ovo je prilika da se to promijeni. Roditelji će bodriti svoje mališane sa tribina, uživati u zabavnom programu, kao i revijalnom dijelu pre samog takmičenja.

24

MART 2019Štark Arena, Beograd, Srbija

Meet Our Experience Staff

Welcome to the dedicated to building remarkable Speakers!

Sr. Jonathon Doe

Sr. Jonathon Doe

Ceo of LogicHunt

Alanah Macdonald

Alanah Macdonald

Ceo of LogicHunt

Katie Pugh

Katie Pugh

Ceo of LogicHunt

Oliver Burke

Oliver Burke

Ceo of LogicHunt

Amelie Steiner

Amelie Steiner

Ceo of LogicHunt

Lucas McNair

Lucas McNair

Ceo of LogicHunt

What Clients Say

Welcome to the dedicated to building remarkable Testimonials!

This is the best Event Organization in the world

Dapibus magna, et porta leo convallis sed. Duis tincidunt libero ut neque mollis dignissim. Nullam ultricies sit amet quam non iaculis. Curabitur convallis nulla non nibh aliquet rhoncus. Donec at tempus felis Proin sodales .

Enathon Nelson

Enathon Nelson

Computer Council Chirman

The world best Event Organization is emeet

Sodales dapibus magna, et porta leo convallis sed. Duis tincidunt libero ut neque mollis dignissim. Nullam ultricies sit amet quam non iaculis. Curabitur convallis nulla non nibh aliquet rhoncus. Donec at tempus felis Proin.

Neel Eonathon

Neel Eonathon

Computer Council Member

This is the best Event Organization in the world

Proin sodales dapibus magna, et porta leo convallis sed. Duis tincidunt libero ut neque mollis dignissim. Nullam ultricies sit amet quam non iaculis. Curabitur convallis nulla non nibh aliquet rhoncus. Donec at tempus felis.

Olivia Jenelia

Olivia Jenelia

Logichunt Chairman