Otvorene prijave za Brčko i Bijeljinu!

Ideš u osnovnu školu i imaš drugare sa kojima želiš da odeš na najveseliji i najslađi dječiji karavan zabave, „Jaffa Igre bez granica”? Živiš u okolini Bijeljine i Brčkog? Ako je tvoj odgovr DA, tada treba da ODMAH odeš na stranicu http://igrebezgranica.ba/prijave/ i prijaviš svoju ekipu iz snova!

„Jaffa Igre bez granica” stižu u Bijeljinu 25. maja, te u Brčko 26. maja. Najveseliji dječiji karavan zabave u Bijeljini će biti održan u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” od 11 do 15 časova. Učestvovaće djeca iz osnovnih škola, vrtića i djeca sa poteškoćama u razvoju.

“Jaffa Igre bez granica” će u Brčkom biti održane u sali Tehničke škole od 13 do 17 časova, a učestvovaće djeca iz osnovnih škola, vrtića i djeca sa poteškoćama u razvoju iz ovog grada.

Očekuje te BESPLATNA adrenalinska zabava, navijanje, takmičenje, druženje, bogat prateći program, te vrijedne nagrade za sve učesnike.

Zato požuri, PRIJAVI SE na našem sajtu i uživaj u najboljoj manifestaciji koja stiže u tvoj grad!

Više detaljnih informacija o takmičenjima u Bijeljini i Brčkom donosimo uskoro. Do tada, budi uz naš sajt, prati nas na društvenim mrežama gdje ćeš prvi saznati sve što te očekuje na „Jaffa Igrama bez granica”.

Učešće na sportsko-zabavnoj manifestaciji „Jaffa Igre bez granica” je BESPLATNO.

Social Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *