jaffa

ODBROJAVAMO: „Jaffa Igre bez granica” u subotu u Bijeljini, u nedjelju u Brčkom

Ostalo je još samo nekoliko sati do „Jaffa Igara bez granica” koje će biti održane u subotu, 25. maja, u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić” u Bijeljini, od 11 do 15 časova, te u Brčkom, 26. maja u sali „Tehničke škole” od 13 do 17 časova. Na takmičenju će u oba grada učestvovati oko 1.000 mališana osnovnoškolskog uzrasta.

Predvođeni kapitenima, mališani će se takmičiti u četiri do pet zabavnih disciplina u četiri uzrasne grupe. Na taj način će pokazati brzinu, spretnost te sklonost ka timskom radu.

Na ovaj način pokazaće svojim vršnjacima koliko je važno druženje, zabava, ali i sport, fizička aktivnost te generalno zdravi stilovi života. Osim osnovaca i djece iz vrtića nastupiće i mališani sa poteškoćama u razvoju iz Bijeljine i Brčkog, kojima će biti doniran dio sredstava.

„Zdravlje djece treba da bude prioritet, a bitan aspekt zdravlja je fizička aktivnost. Važno je da se djeca okupe oko zajedničke ideje, te da se na zabavan način promoviše sport i timski rad” – izjavila je koordinator projekta, Željka Gajić.

Osim takmičenja u zabavnim igrama koje su animatori smislili specijalno za ovu priliku, sve prisutne očekuje bogat revijalni program u sali za koji će biti zaduženi plesni klubovi i udruženja.

Sve posjetioce i navijače će dočekati brojne kreativne radionice te slatki i osvježavajući kutak, koje su pripremili sponzori „Jaffa Igara bez granica”. Ulaz je besplatan za sve posjetioce a obezbijeđene su nagrade za pobjednike, kao i utješne nagrade za sve takmičare.

U „Igrama” uživaju i roditelji i djeca, a osmijesi na njihovim licima i sreća tokom takmičenja, ali i nakon završetka manifestacije se zaista ne mogu opisati riječima – to se mora doživjeti na licu mjesta! Upravo iz ovih razloga, uz manifestaciju su brojni sponzori bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće.

Zato želimo da se zahvalimo sponzorima u Bijeljini:

Takođe, veliku zahvalnost dugujemo i sponzorima u Brčkom:

Ukoliko niste od onih koji se takmiče, obavezno dođite sa transparentima i navijajte za svoj omiljeni tim! Vidimo se u subotu u Bijeljini i u nedjelju u Brčkom!

Social Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *